Belastingen voor particulieren

Belastingaangifte SliedrechtBelastingaangifte voor particulieren

Fablo BV is, als belastingconsulent, ook gespecialiseerd in het verzorgen van de belastingaangifte voor particulieren. Uw aangifte inkomstenbelasting, premie volksverzekering en inkomensafhankelijke bijdrage zorgverzekeringswet (de belastingaangifte) 2016 dient u voor 1 mei 2017 in te dienen. Fablo BV kan u daarbij van dienst zijn door deze voor u, uw partner en eventueel uw kinderen in te vullen. Dit kan bij ons op kantoor of bij u aan huis, overdag maar ook in de avonduren of op zaterdag. Heeft u daarvoor geen tijd dan kunt u uw gegevens ook opsturen naar ons kantoor ( per post of digitaal ) en wordt uw aangifte op ons kantoor ingevuld en na verwerking wordt alles aan u geretourneerd.

De wijzigingen uit 2015 blijven van kracht:

            1. De termijn van indienen is verruimd naar 1 mei.

            2. De aangifte 2016 kan pas vanaf 01-03-2017 digitaal worden ingestuurd.

            3. Indien uw aangifte inkomstenbelasting 2016 door de belastingdienst voor 01-04-2017 wordt ontvangen dan ontvangt u voor 1 juli 2017 bericht.

            4. Indien uw aangifte 2016 door de belastingdienst wordt ontvangen in de periode 01-04-2017 t/m 01-05-2017 dan probeert de belastingdienst u ook voor 1 juli 2017 bericht te sturen.

            5. Indien uw aangifte 2016 na 1 mei 2017 wordt ingedient dan doet de belastingdienst haar best u binnen 3 maanden bericht te sturen.

            6. Mocht u niet in staat zijn om voor 1 mei 2017 uw aangifte in te dienen dan kunt u uitstel aanvragen. U krijgt dan uitstel tot 31 augustus 2017.

Fablo BV kan dit uitstel ook voor u regelen middels de uitstelregeling belastingconsulenten.

Belastingaangifte over voorgaande jaren is ook nog mogelijk. Dit kan tot 5 jaar terug. Fablo BV kan dus, als u over voorgande 5 jaar nooit aangifte heeft gedaan, dit alsnog voor u doen. Dit geldt voor de jaren 2015, 2014, 2013, 2012 en 2011.

Doordat we met geavanceerde software werken berekenen wij direct het meest optimale resultaat van teruggaaf of bijbetaling aan de Belastingdienst. Ook bepalen wij of het voor u voordelig is om wel of geen fiscaal partnerschap aan te gaan. Wij verzorgen alle belastingaangiften: P/E/T biljetten voor particulieren, C biljetten voor Nederlanders in het buitenland, M biljetten voor Nederlanders die emigreren of immigreren en F biljetten bij overlijden.

Toeslagen

Fablo BV kan iedere toeslag aanvragen die u wenst. U kunt recht hebben op zorgtoeslag, huurtoeslag, kind gebonden budget of kinderopvang toeslag. Toeslagen worden berekend aan de hand van uw verzamelinkomen uit uw belastingaangifte. Zo kan het voorkomen dat u recht heeft op een nabetaling van een toeslag of een terugbetaling. Deze betalingen ontstaan doordat de fiscus uw toeslagen uitbetaalt op basis van uw inkomen van 2 jaar terug. U begrijpt dat door echtscheidingen, huwelijken, samenwonen, kinderen die geboren worden, gedwongen ontslagen, hoger of lager inkomen het verzamelinkomen al snel wijzigt. Wij adviseren dan ook om direct actie te ondernemen bij gewijzigde situaties zodat u niet voor vervelende financiële verrassingen komt te staan.

JoomShaper